Klauzál Gábor
Klauzál Gábor Társaság

MEGHÍVÓ: Múzeumok Éjszakája a Kastélyban!

2014. június 21-én, a Nagytétényi Kastélymúzeum negyedik alkalommal várja a látogatókat a Múzeumok Éjszakáján, élő szereplős, nyomozós játékkal gyerekeknek és játékos kedvű felnőtteknek a Kastély parkjában.


ÚJABB NYOMOZÁS INDUL A NAGYTÉTÉNYI KASTÉLYBAN!

Egy év után ismét rejtélyes eset történt a Nagytétényi Kastélyban. Ahogy azt mindenki tudja, szeretett grófnőnk parkja és állatkertje messze földön híres. De azt eddig senki sem sejtette, hogy egy féltve őrzött újabb virág-csoda is kinyílt idén a kertben. A hétvégén grófnőnk elárverezi a virágot, és az árverésből befolyó összeg a grófkisasszony hozománya lesz. Ám a héten különös események sorozata vette kezdetét, és most hírnév, házasság mind veszélybe került! Kiderül-e, hogy mitől lett kiütéses a grófnő lánya? Rájönnek-e, hogy hol és miféle titkos üzenetek cserélnek gazdát? S mi lesz a különleges virág sorsa?

Segíts Te is, nyomozzuk ki együtt a Múzeumok Éjszakáján, hogy mi történt! A nyomozás közben felfedezzük a kastély ritka értékeit, bepillantást nyerünk a lakók életébe és az állatkertben megismerkedünk a Tropicarium egzotikus állataival is.



 


A Klauzál Gábor Társaság féltucatnyi tagja működik közre a játékban, szeretettel várjuk mis is a játékos kedvű érdeklődőket!


A nagytétényi Kastélymúzeum megújult honlapján a Múzeumok Éjszakája a Nagytétényi Kastélyban linken érhető el a szombati teljes program, a délutáni kézműves gyermekfoglalkozásoktól, a szintén főként gyermekeknek szóló játékosan komoly koncerten, majd kosztümös tárlatvezetésen át a fenti „színlapon" jelzett mulatságos játékig, hogy az „idegborzóló izgalmak" után a parkban komolyzene alapú népzenei koncerten készülhessünk föl a már a késő estébe nyúló rendhagyó tárlatvezetésre az állandó kiállításban, ahol a bútorok belső, sokszor titkos vagy éppen elmés részeire, fiókjaira és szerkezeteire is fény derül.


* * *


A Múzeumok Éjszakája első,  nagytétényi játékáról – tagtársaink buzgó részvételével – képes beszámoló olvasható-nézhető!



Nyomtatható verzió, nyomtatás Továbbküldés, ajánlás

 

Adószámunk:
18474048-1-43
Köszönjük, ha a 2022. évi adóbevallása elkészítésekor gondol a Klauzál Gábor Társaságra és támogatja egyesületünk tevékenységét személyi jövedelemadójának
1 %-ával
, ezzel Ön is hozzájárul a Podmaniczky-díjjal kitüntetett civil, értékőrző és értékteremtő, közösségszervező tevékenységünkhöz, honlapunk fenntartásához és rendezvényeinkhez.

KÖSZÖNJÜK!


Adomány-köszönő emléklap


Adomány-köszönő emlékplakett

Klauzál Gábor (78)
Közhasznúsági jelentések (16)
Egyesületi élet (284)
Közélet (143)
Klauzál Gyűjtemény (7)



KLAUZÁL 150 EMLÉKÉV (48)
2016. évi médiamegjelenések (1)
2016. évi programnaptár (1)
2017. évi médiamegjenések (1)
2017. évi programnaptár (1)
2018. évi médiamegjenések (1)
2018. évi programnaptár (1)
2019. évi programnaptár (1)
2020. évi programnaptár (1)
2021. évi programnaptár (1)
2022. évi programnaptár (1)
2023. évi programnaptár (1)



1848/49 (52)
Barangolások (34)
Budatétényi Ősök Napja (30)
Díszpolgárok (19)
Helytörténet (18)
Kastélymúzeum (19)
Klauzál Napok Tétényben (129)
Lics Pincészet (15)
Történelmi szalon (43)
Wolf-kripta (21)